Márkaszervizünk szolgáltatásai

Gyári garancia

Az ön Carado lakóautójára az első forgalomba helyezés napjától számított 24 hónapos garancia vonatkozik, amelyet nálunk,az ön hivatalos márkakereskedésében érvényesíthet. Elvégezzük  a felépítmény éves kötelező felülvizsgálatát, esetleges garanciális meghibásodások ingyenes javítását, alkatrészek cseréjét.

Meghibásodott az autója és elakadt út közben, vagy valamilyen baleset érte, és gyors segítségre van szüksége, mert mihamarabb folytatná útját?

A Citroën/Fiat  Assistance Önnél terem és helyszíni gyorsjavítással megoldja a problémát vagy elszállítja gépjárművét a legközelebbi márkaszervizbe.

A Citroën/ Fiat Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:

 • Gépjármű meghibásodás
 • Baleset
 • Kulcsok elvesztése
 • Autóba bezárt kulcsok
 • Téves tankolás
 • Akkumulátor lemerülés (24/7)2

A Citroën/Fiat  mindent megtesz annak érdekében, hogy ezekben a kellemetlen helyzeteken átsegítse Önt, vagy gyors helyszíni segítséggel vagy a legközelebbi  márkaszervizbe szállítás megszervezésével.

Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy Ön választhatja mobilitási megoldásunkat, és így útját zavartalanul folytathatja vagy egy kényelmes szállást a várakozás idejére.

Szervizünk szolgáltatásai a meghibásodások javításán és az időszakos karbantartásokon túl:

TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSOK, TÉLIESÍTÉS

A téli hónapokban számos veszélyforrással kell szembenézni az utakon: eső, hó, hideg, ónos eső, fagy stb. A biztonságos közlekedés érdekében nagyon fontos, hogy gépkocsija berendezései nagy hidegben is tökéletesen működjenek. A gyújtóberendezés, az akkumulátor, a világítóberendezések, a gumiabroncsok, az ablaktörlők stb. ellenőrzésére feltétlenül szükség van.
Szakembereink alapos ellenőrzésnek és szigorú teszteknek vetik alá autóját, és szükség esetén kicserélik az elhasználódott alkatrészeket. Egy kifogástalanul működő és biztonságos gépkocsival nyugodtan nekivághat a télnek!

Az őszi-téli átvizsgálás során szakembereink:

 • a gépjármű érzékeny alkatrészeit egy több pontból álló ellenőrzésnek vetik alá;
 • adott esetben tájékoztatják önt a cserélendő alkatrészekről.

TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁSOK, FELKÉSZÍTÉS

A téli hónapokban gépjárművét számos megpróbáltatás (hideg, fagy, eső stb.) éri. A tavasz beköszöntével ezért teljes átvizsgálásra van szükség.

A tavaszi-nyári átvizsgálás során szakembereink:

 • gépjárművét egy több pontból álló ellenőrzésnek vetik alá;
 • elvégzik a szükséges feltöltéseket (olaj, fékfolyadék, ablakmosó folyadék stb.).

BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁS

Az ön biztonsága gépjárműve bizonyos szerkezeti elemeinek működési állapotától függ: ezért a fékrendszer, a kormánymű, a felfüggesztés stb. rendszeres ellenőrzésre szorul.

Csak egy megfelelően felkészült szerelő képes kiszűrni az esetlegesen hibás alkatrészeket.

A biztonsági átvizsgálás során szakembereink:

 • 9 ellenőrzési területen (világítás, karosszéria, mechanikus alkatrészek stb.) vizsgálják át a gépjárművet;
 • pontos felmérést készítenek a gépjármű állapotáról, amelyben meghatározzák a szükséges javításokat;
 • gondoskodnak arról, hogy ön továbbra is biztonságban vezethessen.

Éves felülvizsgálat – A nyugodt vezetés záloga

Az éves felülvizsgálat alkalmával pontos képet kaphat gépjárműve állapotáról.

Két időszakos karbantartás között szakembereink gondosan átvizsgálják gépjárművét, hogy megelőzhetők, illetve elkerülhetők legyenek az esetleges későbbi költséges beavatkozások.
Így Ön megkímélheti magát a kellemetlen meglepetésektől, és utazásai során folyamatosan a legnagyobb kényelemben és biztonságban lehet része.

Műszaki vizsgára felkészítés

Ha szervizünkre bízza gépjárműve felkészítését, garantáltan nem lesz gondja a műszaki vizsgával. Szerelőink átvizsgálják a műszaki vizsgán ellenőrzött pontokat és jelzik a feltétlenül szükséges javításokat. Kívánságára autóját vizsgára is bocsátjuk.

JÓ, HA TUDJA: új gépjárműve első KÖTELEZŐ műszaki vizsgája a gépkocsi forgalomba helyezésének negyedik évfordulóját megelőző hat hónapban esedékes. Ezt követően az autót kétévente kell vizsgáztatni.

Karosszériajavítás

Beázás vizsgálat, szigetelések ellenőrzése és javítása, tetőablak, oldalablakok  cseréje, zárak, karosszéria sérülések javítása.

Biztosítási kárügyintézés

Karambol, törés estén segítünk a káreset bejelentésében, a javítást egyeztetjük a biztosítóval, levesszük az Ön válláról az ügyintézés gondját. Kijavított állapotban veheti át járművét.

Tartozékok beszerelése, Alkatrész értékesítés

Pótalkatrészek teljeskörű biztosítása, utólagos tartozékok beszerzése (álló hűtés, biztonsági zárak, navigációk, előtetők, kerékpártartók, tolató kamera, kitámasztó lábak, nap elem felszerelés, stb.)