Főbb jellemzők – Mobil-Nyaraló

Főbb jellemzők

A Carado lakóautó alkatrészei.
Vagyis pontosabban: az általa kínált lehetőségek. Mindegyik lakóautó kiváló technikai tulajdonságokkal büszkélkedik, hogy minden utazást egy üdülésnek érezzen.

Az alváz

A Fiat Ducato a biztonságos és megbízható alváz a lakóautó számára.

És a tények magukért beszélnek: 2.3L Multijet 96kW/130Le-vel, közvetlen befecskendezés, Euro 6, ABS, EBD, széles nyomtávú alváza a kiváló vezetés stabilitásért, fedélzeti számítógép- csak pár azokból a technikai tulajdonságokból, melyek a Ducato-t tökéletes modellé teszik.

A dizájn

A Carado ezután saját stílusát adja hozzá az alvázhoz, hogy különböző lakóautó modelleket hozzon létre, amelyek mindegyike kivételes minőséget kínál. A tető és a hátsó rész üvegszál erősítésű műanyagból (GRP) készül, és ötéves beázás elleni garanciával rendelkezik, az oldallapok alumíniumlemezből készülnek. Egyéb kiváló minőségű funkciók közé tartozik a tágas hátsó garázs, az exkluzív ajtók és a kettős üvegezésű ablakok.
Minden amit egy Made in Germany terméktől várhat. További technikai részletekért tekintse meg árlistánkat.

Tökéletesen elkészítve: a konyha

Hűtőszekrény fagyasztóval, gáztűzhely, ergonomikus munkafelületek – a konyhában egyedi kialakításúak a rendelkezésre álló helyek, és minden olyan felszereléssel ellátottak, amire szükség lehet a finom ételek elkészítésére.

A kényelemmel körülvéve

Érezd a kényelmet, mikor állsz, ülsz vagy alszol. A csúcsminőségű szekrények, tárolók, kárpitok és ágyazott keretek vagy Clima-Plux elemek (a legördülő ágyban) mind a  kényelemre tervezték.

Mini wellness

A fürdőszoba elrendezése modelltől függő.

Jellemzők