Főbb jellemzők – Mobil-Nyaraló

Főbb jellemzők

A Carado lakóautó alkatrészei. Vagyis pontosabban: az általa kínált lehetőségek. Mindegyik motorház kiváló technikai tulajdonságokkal büszkélkedik, hogy minden utazást egy üdülésnek érezzen.

Az alváz

A Fiat Ducato a biztonságos és megbízható alváz motorháza számára.

A tények önmagukért beszélnek: a 2,3 literes Multijet 96 kW / 130 BHP, a multi-jet közvetlen üzemanyag-befecskendezés, az Euro 6 kipufogógáz-szabvány, az ABS, az EBD, a széles nyomtávú alváz a kiváló vezetési stabilitást és a fedélzeti számítógépet – csak néhány technikai specifikáció, amely a Ducato-t tökéletes motorkerékpár-modellt alkotja.

A dizájn

A Carado ezután saját stílusát adja hozzá a házhoz, hogy különböző lakóautó modelleket hozzon létre, amelyek mindegyike kivételes minőséget kínál. A tető és a hátsó rész üvegszál erősítésű műanyagból (GRP) készül, és ötéves beázás elleni garanciával rendelkezik, az oldallapok alumíniumlemezből készülnek. Egyéb kiváló minőségű funkciók közé tartozik a tágas hátsó garázs, az exkluzív ajtók és a kettős üvegezésű ablakok.
Minden amit egy Made in Germany terméktől várhat. További technikai részletekért tekintse meg árlistánkat.

Tökéletesen elkészítve: a konyha

Hűtőszekrény fagyasztóval, gáztűzhely, ergonomikus munkafelületek – a konyhában egyedi kialakításúak a rendelkezésre álló helyek, és minden olyan felszereléssel ellátottak, amire szükség lehet a finom ételek elkészítésére.

A kényelem körülvett

Érezd a kényelmet, mikor állsz, ülsz vagy alszol. A csúcsminőségű szekrények, tárolók, kárpitok és ágyazott keretek vagy Clima-Plux elemek (a legördülő ágyban) mind a  kényelemre tervezték.

Wellness, közvetlen Önnel

A fürdőszoba típusától függően változik a kialakítás. WC-vel vagy külön ajtóval ellátott zuhanyzóval. A kazettás WC elektromos szivattyúval és forgóüléssel (egyes modelleken), süllyesztett LED spotlámpákkal és nagy tükrözött felületekkel.

Jellemzők